Якщо маєте до нас якісь запитання, ми раді вам відповісти! Звертайтесь за номером 253 56 77 та 068 353 56 77 або пишіть нам за електронною адресою info@simdent.lviv.ua!

3 Коментарі

  • Comment Link Мирослава Середа, 28 червня 2017 09:01 posted by Мирослава

    Дякую за професійну і якісну роботу Тарасу Мельнику. Пан Тарас, незважаючи на свій доволі юний вік, мені сподобавcя налаштуванням на свою роботу, концентрацією уваги на процес лікування, твердою рукою і позитивним характером, який розвіяв якість хвилювання від самої думки, що я знаходжусь в стоматологічній клініці (бо як не крути для мене, мабуть як для більшості людей, похід до стоматолога - це свого роду стрес і переживання). Так сталось, що мій лікар-стоматолог, в якого постійно лікувала зуби виїхав закордон і чисто випадко я потрапила в стоматологічну клініку "СімДент". Мені одразу сподобався формат спілкування, він був легким і позитивним. В клініці було чисто і акуратно щодо гігієни - це також справило позитивне загальне початкове враження. В клініці "СімДент" мені робили гігієнічну чистку, сам процес був надиво швидким і неболючим, а результат - дуже хороший. Пан Тарас, в процесі гігієнічної чистки був дуже уважним і доброзичливим. Попередньо перед самою чисткою, мене скерував лікар-стоматолог зробити загальний знімок зубів, для того, щоб знати загальний стан моїх зубів, це свідчило для мене, про професійний підхід до роботи, який повязаний з попереднім ознайомленням загальної ситуації по моїх зубах. Бажаю процвітання Вашій клініці. Успіхів Вам. Рекомендую. Щире ВЕЛИКЕ Вам ДЯКУЮ!!!

    Report
  • Comment Link Катерина Осташова Понеділок, 31 жовтня 2016 14:09 posted by Катерина Осташова

    До клініки СімДент я часто змінювала стоматологів, оскільки з кожним виникали якісь труднощі - то канал недопломбують, то по рентген змушували невідомо куди бігати, то просто роботу робили абияк. Орієнтовно 10 років назад я випадково познайомилася з паном Володимиром Івановичем Мельником. На свій страх і ризик спробувала полікуватися в нього. І була задоволена своїм вибором.
    Останні кілька років я лікую свої зуби в сина Володимира Івановича – Тараса Мельника. І про цей вибір теж не шкодую. За цей час в мене було багато різних проблем із зубами, але завдяки дуже професійній роботі Тараса Мельника я їх швидко вирішувала. Можу чітко сказати, що як Володимир Іванович, так і Тарас максимально орієнтовані на потреби пацієнта, швидко і фахово приймуть рішення щодо лікування, не пасуватимуть перед складними і неоднозначними проблемами, нестимуть відповідальність за результат своєї роботи. І це все відбувається в дуже невимушеній атмосфері, що мені дуже допомагає здолати труднощі лікування.
    Подобається, що в клініці Сімдент я можу зробити всі необхідні для лікування процедури і не доводиться витрачати зайвий час на сторонніх спеціалістів. Ціни на всі послуги помірні і не кусючі.
    Моєму семирічному синові Тарас Мельник теж лікує зуби і те, що це лікування для мого сина проходить легко – це ще одна ознака його професійності і вправності. Тішусь, що вдалось нарешті знайти ТАКУ клініку!!!

    Report
  • Comment Link Павло Городиський Понеділок, 31 жовтня 2016 14:08 posted by Павло Городиський

    Як і кожна нормальна людина при своєму розумі, я не люблю ходити до стоматологів. Але сталося так, що після автомобільної аварії, я змушений був багато часу провести в їхній «компанії». Бував у різних спеціалістів, але врешті зупинився на невеликій клініці Сімдент. Що сподобалося відразу – можливість все необхідне зробити в одному місці. Рентген в разі потреби миттєвий, протезування від початку до кінця теж можна було зробити тут. Лікувався на початках у Мельника Володимира Івановича. Сподобалася його акуратність, прискіпливість до якості своєї роботи. Коли в клініці почала працювати його донька Соломія Кияк, Володимир Іванович запропонував мені лікуватися в неї. Я погодився і наразі не жалкую. Хочу відзначити велику уважність Соломії до пацієнта, намагання всіма доступними способами зробити процес лікування найменш болісним і травматичним. Як і батько, Соломія дуже уважна до деталей, може довго займатися проблемою, поки вона не буде вирішена максимально добре. Під час мого лікування Соломія часто стикалася зі складними випадками. Відзначу, що зроблено все було на дуже високому рівні і результатом лікування я задоволений. Окремо скажу, що Соломія завжди надає повну і правдиву інформацію про те, як йде процес лікування. На всі мої питання можна отримати адекватні і, що головне, зрозумілі відповіді. Соломія не боїться брати на себе відповідальність за прийняті в часі лікування рішення, що в наш час не так вже й часто буває.
    Коли постала потреба вперше лікувати зубки в мого сина, я теж звернувся до Соломії. Очікував, що будуть сльози і стрес для дитини. Але сталося навпаки. Прийом пройшов дуже спокійно, зубки були якісно поліковані без жодних неприємних спогадів на все життя.
    І наостанок про прагматичні речі – ціни в клініці виправдані і доступні. Ніколи не виникало враження, що переплачуєш.

    Report

Leave a comment

Про нас

новий пацієнт

Ласкаво просимо на наш сайт!
Ми цінуємо можливість представити себе та ми завжди готові надати вам якісну стоматологічну допомогу.

Контакти

Домовся про зустріч сьогодні та довір нам свою посмішку!

  (032) 253 56 77
        (068) 353 56 77
  info@simdent.lviv.ua
  вул. Перфецького 14